Breyting      Ahdenkalliontie 500, 05820  HYVINKÄÄ

Hevosavusteinen psykoterapia

Hevosavusteisessa psykoterapiassa hevonen toimii peilinä tunteiden kohtaamisessa.  Kun ihminen kohtaa hevosen, hän kohtaa myös itsensä-  ja se voi olla alku muutokselle.  Hevonen herättää ihmisessä aina tunteita ja hevosen läsnäolo psykoterapiaprosessissa saattaa nopeuttaa terapeuttista prosessia.

Hevonen opastaa olemaan läsnä hetkessä. Hevosen kanssa voi rentoutua ja antaa mielen levätä ilman suorittamisen painetta. Sen kanssa rauhassa oleminen tai selässä rentoutuminen voivat herättää kehossa unohduksiin painuneita muistoja ja nostaa pintaan monia tunteita. 

Yksilön terapiaprosessia voivat edistää talliympäristön lisäksi esimerkiksi metsässä kävely, pellon reunassa istuskelu ja luonnon seuraaminen yhdessä hevosen kanssa. Voit myös istahtaa islanninhevosen selkään ja luoda rauhassa suhdetta lempeään eläimeen.

Breyting tarjoaa hevosavusteista toimintaa ja sosiaalipedagogista hevostoimintaa aikuisille, lapsille ja ryhmille. Meillä on pieni ja kodikas hevotalli Hyvinkään Ahdenkalliossa, joka tarjoaa hyvät puitteet rauhalliseen hevosen kohtaamiseen.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja.

Hevosavusteinen toiminta

  • Hevosavusteinen psykoterapia
  • Hevosavusteinen perheterapia
  • Hevosavusteinen työnohjaus
  • Hetki hevosen kanssa
  • Erilaiset kurssit